Aktiviteetteja, nähtävää ja koettavaa

Haluaisitko lisämaustetta tapahtumaasi?

Etsinnässä aktiviteetti tyky-päivään tai pitopalvelu hääjuhlaan?

Pitopalvelut

Ruoka on hyvää ja hyvä ruoka vieläkin parempaa! Suosittelemme mielellämme pitopalvelua tilaisuuteesi, oli kyse sitten pienimuotoisesta kahvituksesta tai kokonaisesta juhlamenusta.

Ohjelmaa

Haluaisitko tilaisuuteesi jotain erityistä ohjelmaa? Tai kiinnostaisiko lähiseudun tarjoamat aktiviteetit ja harrastusmahdollisuudet? Hoikan Helmen ympäristössä on paljon vaihtoehtoja ohjelmanumerolle!

Nähtävää

Sastamala on kuuluisa vesistöistään, kirkoistaan ja luonnostaan. Lisäksi meillä on useita kiinnostavia kulttuurikohteita ja mielenkiintoisia yrityksiä, joissa vierailla.

Majoitus

Vaikka Hoikan Helmi taipuukin moneen, majoitustilaa ei valitettavasti löydy. Mutta lähistöltä löytyy onneksi monta hyvää vaihtoehtoa tähänkin tarpeeseen! Esimerkiksi Hotelli Ellivuori on lyhyen ajomatkan päässä.

Kysy suosituksiamme pitopalveluista, lue nähtävyyksistä tai tutustu lähiseudun majoitustarjontaan.

hoikan-helmi-sastamala-juhlat-ohjelma

Akiviteetit ja tekemistä alueella

Hoikan Helmeä ympäröivä luonto ja iso piha-alue houkuttelevat ulkoaktiviteettien järjestämiseen. Ota siis mukaasi vaikka mölkky tai lähtekää yhdessä kävelylle kuntorataa pitkin. Mikäli kaipaatte kuitenkin jotain hieman enemmän, löytyy alueelta sekä lähistöltä vaikka mitä tekemistä! Aivan Hoikan Helmen vieressä sijaitsee Innovaatiokeskus Voimarinne. Voimarinteeltä löydät niin uima-altaan, mahdollisuuden seinäkiipeilyyn kuin kosmetologiopiskelijoiden kauneus- ja hemmotteluhoidot. Ihan vierestä löytyy myös rantalentopallokenttä ja terveysliikuntapuisto.

Riippilänjärven vastarannalla komeilee yksi Suomen kauneimmista Golf-kentistä: 36-reikäinen Lakeside golf. Pienen ajomatkan päässä on myös Hotelli Ellivuori aktiviteetteineen. Juuri remontoitu hotelli majoittaa suuretkin porukat ja täältä löytyy niin fatbike-vuokrausta kuin kiipeilypuistokin. Sastamalasta löytyy runsaasti myös luontokohteita, kulttuuria ja mielenkiintoisia yrityksiä. Vieraile esim. Mouhijärven Herkkujuustolassa maistamassa palkittuja juustoja! Näistä kohteista löydät tietoa Visitsastamala.fi sivustolta.

Pelaa rantalentopalloa

Upeita nähtävyyksiä

Varaa kosmetologin palveluja

Lasten leikkipaikka ja terveysliikuntapuisto

Pulikoi Voimarinteen uima-altaassa!

9-väyläinen frisbeegolf rata

Upea golfkenttä aivan vieressä

Huvilalta suoraan lenkkipolulle!

Mahdollisuus myös seinäkiipeilyyn

Kokoukset, TYKY ja TYHY -päivät yrityksille

Alueen aktiviteetit ja nähtävyydet sopivat hienosti myös yrityksille. Yhteistyökumppanimme tarjoavat liikunnallista toimintaa hikijumpasta kehonhuoltoon ja joogaan. Voimarinteen terapia-allas on vuokrattavissa vaikka vesijumppaa varten ja löytyypä mahdollisuus myös stressinhallintavalmennukseen. Lähistöltä löytyy monipuoliset aktiviteettipaketit yrityksille aina juustonmaistelusta Laser-ammuntaan. Kysy lisää!

kotileipomo kirsi jokiranta

Kotileipomo Kirsi Jokiranta

Tyrwääläistä pitopalvelua suurella syrämellä. Reilua ja rehellistä ruokaa ja leivonnaisia. Niin perinteiset pitopöydän kuin erikoisemmatkin ruokajuhlat.

vaparetket

Vaparetket

Kalastusohjelmapalveluita pääasiassa Kokemäenjoen vesistössä, kalastusretkiä myös isommille ryhmille. Myös ruokailumahdollisuus!

tuomiston kartano

Tuomiston kartono

Tarjoamme hurmaavat puitteet monenlaisiin ryhmätilaisuuksiin. Myös majoitusmahdollisuus! Ihania luontaishoitoja, hyvinvointi- ja ohjelmapalveluita.

Lakeside Golf

Upea 36-reikäinen kenttä mahtavissa maisemissa. Lakeside Golfissa järjestetään yksilöllisiä golftapahtumia kaikenkokoisille ryhmille.

Voimarinne

Innovaatiokeskus Voimarinne tarjoaa monipuolisesti hyvinvointipalveluita, tilavuokrausta ja elämyksiä. Tarjoamme upeat puitteet erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

ellivuori resort

Ellivuori Resort

Hotelli, ravintola ja elämyskeidas! Upeissa maisemissa syöt ja nukut hyvin. Runsaasti erilaisia hyvinvointi-, viihde- ja liikuntapalveluita.

Tyrvään Pappila

Uudestisyntynyt Pappila yhdistää herkullisen ruuan ja elämykselliset tapahtumat. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja Pappilan ainutlaatuisesta miljööstä!

Mouhijärven herkkujuustola

Herkkujuustola tarjoaa elämyksiä, juustonautintoja, sekä aitoa suomalaista lähiruokaa. Meillä nautit paikan päällä valmistettua juustoja ja näet, miten juustot tehdään käsityönä.

Mattilan Majatalo

1800-luvun puolivälissä valmistuneen maatilan päärakennus on entisöity idyllisiksi majoitus-, juhla- ja kokoustiloiksi. Samassa pihapiirissä sijaitsee myös Kärppälän Ratsutila.

Visit Sastamala

Sastamalan matkailusivusto, josta löydät parhaat menovinkit, mielenkiintoiset vierailukohteet, tapahtumat, majoitusvaihtoehdot ja paljon muuta!

Kuulostaako hyvältä? Kysy lisää ja varaa Hoikan Helmi tilaisuuteesi!