Monipuolinen juhla- ja kokoustila

Hoikan Helmessä järjestät niin häät, saunaillat kuin kokouksetkin

Ihanteellinen sijainti keskellä kauneinta Sastamalaa ja hyvinvarustellut tilat!

Tunnelmallinen hirsihuvila

­Hirsirakenteinen vuonna 2005 rakennettu juhlatila kätkee sisäänsä juhlasalin, takkahuoneen, kaksi kookasta saunaa pukuhuoneineen sekä hyvinvarustellun keittiötilan. Suuri terassi tarjoaa mahtavat näkymät Riippilänjärven ylle ja ulkotakka luo tunnelmaa hämäriin iltoihin. Suuret ikkunat tuovat luonnonvaloa ja paljaat hirsiseinät luovat lämminhenkisen tunnelman. Takkahuoneen intiimimpi tunnelma sopii hyvin pienempiin tilaisuuksiin tai vaikkapa isompien juhlien rauhallisemmaksi ajanviettopaikaksi. ­Täällä on hyvä järjestää niin perhejuhlat kuin yritystapahtumat.­

Tilat

Lähes 300 neliötä tilaa juhlalle tai kokoukselle! Kaikista tiloista pääsy isolle terassille. Keittiö sijaitsee takkahuoneen yhteydessä ja keittiön ohessa myös pieni erityisesti juomatarjoiluun sopiva baarikeittiö. Tiloissa yhteensä 4 WC:tä, joista yksi esteetön.

Kalustus ja varustelu

Juhlasalin pöydät aseteltavissa monella tavalla ja tarvittaessa lattiatilan saa myös tyhjäksi esim. tanssia varten. Juhlatilassa hyvä AV-varustelu. Hyvinvarustellussa keittiössä kahvi- ja ruoka-astiasto 70 hengelle. Saunoissa pyyheliinat valmiina.

Sijainti

Hoikan Helmi sijaitsee Sastamalan Karkussa, Riippilänjärven rannalla. Lähiympäristöstä löytyy niin metsää, rantahiekkaa kuin aktiviteettejakin. Tampereelta noin 50km ja Poristakin vain 80km. Matkaa Sastamalan keskustaan 15km.

Juhlat yksityisille

Hoikan Helmi on suosittu juhlatila. Tila toimii erityisesti häätilana, perhetilaisuuksissa, ystävien kesken rennoissa illanistujaisissa ja vaikkapa harrastusporukoiden saunapaikkana. Pohjaratkaisu mahdollistaa useamman eri tunnelman luomisen: takkahuone toimii rauhallisempana keskustelupaikkana kun juhlasalissa meno on vauhdikkaampaa. Juhlasaliin mahtuu tarvittaessa esiintyjä ja tanssitilaakin on riittävästi. Isolle käytävälle sopii esim. lahjapöytä tai vaikkapa iltapalatarjoilu. ­Olipa tilaisuutesi millainen tahansa, autamme tarvittaessa järjestelyissä ja vinkkaamme esim. pitopalvelun valinnassa.

Tapahtumat yrityksille

Hoikan Helmi sopii hienosti myös yritysten TYKY- ja TYHY-päiville, koulutustilaisuuksiin, strategiapäiville kuin ihan vaan työporukan rennoille saunailloille. Iso piha-alue ja ympäröivä luonto tarjoaa hienot puitteet omatoimisellekin puuhastelulle, mutta alueelta löytyy myös monipuolisesti aktiviteettipalveluita. Miltä kuulostaisi vaikka seinäkiipeily tai stressinhallinnan valmennus? ­Yritystapahtumiin saatavilla myös tarjoilut yhteistyökumppaneidemme kautta.

kokoukset tyky tyhy yrityksille sastamala

Haluatko lisätietoja tai onko sinulla kysyttävää?

Vuokraa Hoikan Helmi, sisältää loppusiivouksen!